Top

Over ViaTim

Maar liefst 40% van de ontvangers is niet thuis als het pakket bezorgd wordt. Bovendien vinden steeds meer mensen het vervelend pakketten aan te nemen voor de buren of af te moeten halen. En dat probleem groeit. Intussen rijden al dagelijks 13 pakketbussen door elke straat. De wijk slibt steeds verder dicht. Wie pakt de handschoen op, staat er graag klaar voor de wijk en verbindt de buurt?

Meer verbinding

Wij geloven dat wanneer wij mensen met elkaar verbinden, wij gemak en efficiëntie kunnen creëren.

Meer verbinding

Door wijkgenoten meer met elkaar in contact te brengen geven wij het ouderwetse gevoel van sociale verbinding een nieuwe boost. De tijd waarbij je bij de bakker in de rij de oplossing voor al je vragen en problemen vond ligt achter ons. Met ViaTim willen wij dit gevoel terug brengen in de maatschappij.

Minder eenzaamheid

Meer dan een miljoen Nederlanders voelen zich regelmatig eenzaam. Wij geloven dat het zijn van een ViaTim Punt kan bijdragen aan de vermindering van dat gevoel. Het afhalen van een pakketje klinkt als een klein contactmoment, maar het zijn de kleine dingen die het doen.

Meer veiligheid

De afname van sociale controle in de wijk zorgt voor een stijging van het gevoel van onveiligheid. Het ontstaan van bijvoorbeeld WhatsApp Buurtpreventie groepen is een positieve ontwikkeling in dit probleem. Door meer verbinding te creëren in de wijk willen wij hier een positieve bijdrage aan leveren.

Meer voor elkaar

Wij willen de wijk stimuleren om meer voor elkaar te gaan doen. Wij willen het gemakkelijker maken voor nieuwe bewoners om de wijk te leren kennen. Waar is wat, wie doet wat en wat kan de buurt voor elkaar betekenen. Door elkaar beter te kennen weet je pas wat je voor elkaar kan betekenen.

Groei en innovatie

Van logistieke startup naar verbindende scale-up

Groei

ViaTim is in 2016 opgericht en heeft ondertussen veel ontwikkeling en groei doorgemaakt. ViaTim is aan het groeien van startup richting scale-up. In 2018 heeft ViaTim een prachtige groei van het aantal punten en pakketten voor elkaar gekregen. In 2019 zet ViaTim dit mooie groeipad natuurlijk door!

Jouw pakket op jouw moment

Van op tijd naar jouw tijd. Wij geloven dat het belangrijker is dat je pakket op een fijne tijd komt dan extreem snel. Daarom werkt ViaTim toe naar jouw pakket op jouw moment. Dit betekend dat de consument complete controle heeft over de bezorgtijd en andere wensen.

Diensten

Achter de deur van een ViaTim Punt zien wij alles voor ons wat je online kan vinden. Alle producten van webshops, de boodschappen die je online besteld, alles wat je in de buurt zou willen afhalen. De hele online economie is daar te vinden. Daarom zetten wij in op het aansluiten van nog meer diensten bij onze ViaTim Punten!