Top

Onze ViaTim Punten

Misschien herken je het wel, je bestelt iets online en het pakket wordt bezorgd op het moment dat je niet thuis bent. Vanuit deze frustratie zijn wij ViaTim begonnen. Wij geloven dat wanneer wij mensen met elkaar verbinden wij gemak en efficiëntie kunnen creëren. Zo willen wij het dagelijkse leven in de wijk leuker maken. Dit doen wij door het opzetten van een netwerk van ViaTim Punten die simpele diensten aanbieden vanuit de wijk, voor de wijk. Een ViaTim Punt is een buurtgenoot die overdag thuis is en klaar wil staan voor zijn/haar buurt.

Check waar jouw dichtstbijzijnde ViaTim Punt is

Wat kan jouw ViaTim Punt betekenen voor jouw webshop

Afgeven

Geef gemakkelijk je webshop pakketten met een via ons systeem gemaakt verzendlabel af bij jouw ViaTim Punt. Ze zijn op werkdagen open van 16:00 uur tot 21:00 uur. Dagelijks komt de koerier tussen 16:00 uur en 18:00 uur bij het punt langs om pakketten op te halen.

Ophalen

Laat ons jouw pakketten afhalen! Je staat in nauw contact met het ViaTim Punt en kan aangeven wanneer jij graag afgehaald wilt worden. Buiten afhalen door een ViaTim Punt bieden we ook nog verschillende ander afhaalmogelijkheden. Vraag het ons na!

Retouren aannemen

Verzending naar een afhaalpunt is altijd goedkoper dan naar een adres. Laat ons ViaTim Punt jouw retouren ontvangen. Zo bespaar jij of je klant flink op de retourkosten. Je kan zelf de pakketten afhalen of natuurlijk voor een vergoeding door ons laten bezorgen.

Waarom worden mensen ViaTim Punt

Sociale contacten

Als ViaTim Punt bouw je aan sociale contacten in de wijk. Je maakt als echte verbinder hét verschil voor je buurtgenoten. Je leert zo binnen no-time je buren beter kennen.

Kleine bijverdienste

Als ViaTim punt kun je ongeveer 50 tot 100 euro per maand bijverdienen. Je krijgt een vergoeding per pakket en alle andere diensten die je uitvoert voor je buurtgenoten.

Een veilige en schone wijk

Door het gebruik van ViaTim Punten kan het aantal bussen in de wijk beperkt worden. Dit is natuurlijk niet alleen mooi voor het milieu, maar ook voor de veiligheid in de wijk.